~BINGKISAN HATIKU~

"sekalipun cinta telah ku uraikan dan ku jelaskan panjang lebar, namun jika cintaku datangi, aku jadi malu pada keteranganku sendiri..
meskipun lidahku telah mampu menghuraikan, namun tanpa lidah, cinta ternyata lebih terang, sementara pena begitu terus saja menuliskan..
kata-kata pecah berkeping-keping, begitu sampai kepada cinta..
dalam menguraikan cinta, akal terbaring tidak berdaya, bagaikan keldai berbaring di dalam lumpur..
cinta sendiri yang mengubah CINTA"
~عندما يسبيح الحب~

Rabu, 7 Oktober 2009

~sambutan lebaran aidilfitri permai 2009~

bismilahirrahmanirrahim..

agak lama blog ni tidak di update..alhamdulillah..2/10 lepas sya selamat kembali ke dataran syam ini semula bagi menyambung pengajian yang berbaki 1 tahun lagi..dikesempatan ini sya mewakili seluruh ahli keluarga besar sya memohon maaf andai ada salah dan silap sepanjang tempoh perkenalan kita bagi yang mengenali diri kami..

kalau da raya..memang tak sah la tanpa sambutannya..RINDU beraya dengan teman-teman seperantauan??? al-maklumlah..ramai yang balik beraya bersama keluarga masing-masing pada tahun ini..

maka dengan ini pihak permai 2009 dengan kerjasama MSD & BKMPJ sekali lagi menjemput ahli2 permai untuk bersama beramai-ramai bagi memeriahkan lagi sambutan lebaran pada kali ini..dengan tema yang dicipta khas oleh penulis muda kita...."perantau takkan sepi"...


macam-macam ada....persembahan istimewa, tayangan, hadiah bertuah, pakaian raya terbaik, dan yang paling istimewa...sudah tentunya makan kan???so...kalau nak tahu, anda semua dijemput dan dialu-alukan ke majlis tersebut... lagipun ahli semakin ramai..masa ni la kita nak kenal & rapatkan ukhwah sesama ahli...adik baru boleh kenal kakak/abang..kakak/abang boleh kenal adik baru..yang lama jadi semakin kenal..btol x??? jadi mari beramai-ramailah kita datang memeriahkannya..

~BERPERMAI HINGGA KE SYURGA~

0 ulasan:

*cinta sejati menyembuhkan bukan menyakitkan..
yang terpendam, hapuskanlah..jangan membarah, yang ditangisi, lupakanlah... jangan dikenang,
yang dikesali, maafkanlah.. jangan difikir lagi,
kunci bahagia RUMAH kita..
pendamlah keimanan & ingatan manis,
kenangilah tangisan syukur,
semoga cinta terus dalam REDHA ILLAHI*

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP