~BINGKISAN HATIKU~

"sekalipun cinta telah ku uraikan dan ku jelaskan panjang lebar, namun jika cintaku datangi, aku jadi malu pada keteranganku sendiri..
meskipun lidahku telah mampu menghuraikan, namun tanpa lidah, cinta ternyata lebih terang, sementara pena begitu terus saja menuliskan..
kata-kata pecah berkeping-keping, begitu sampai kepada cinta..
dalam menguraikan cinta, akal terbaring tidak berdaya, bagaikan keldai berbaring di dalam lumpur..
cinta sendiri yang mengubah CINTA"
~عندما يسبيح الحب~

Isnin, 19 April 2010

~salam semua~


assalamualaikum semua..terima kasih kerana masih ada yang sudi mengunjung laman yang sudah ditutupi dengan sawang-sawang ini..insyaALLAH, akan dirajinkan diri ini untuk update ye.. ape2 pun nk ucapkan bitaufiq buat diri sendiri, sahabat2, kakak2, abang2, adik2 di YARMOUK n JUST yang sedang menghadapi second exam..semoga ALLAH permudahkan segala urusan sya n kalian..sedar xsedar tinggal lagi 69 hari tempohku disini..sudah bersediakah dengan segala macam cabaran yang bakal ditempuhi???tiba-tiba teringat waktu mula2 nak jejakkan kaki disini dulu, takut, xsuka, sedih, semua bercampur-baur..sudah seronok, serasi, sayang, sekarang nak tinggalkan pula, hanya ALLAH yang tahu apa yang bergelora didalam jiwa..bumi syam ini PASTI akan kurindui selalu..mohon kekuatan dan ketabahan dari-MU YA RABB...

~salam sayang dariku~

0 ulasan:

*cinta sejati menyembuhkan bukan menyakitkan..
yang terpendam, hapuskanlah..jangan membarah, yang ditangisi, lupakanlah... jangan dikenang,
yang dikesali, maafkanlah.. jangan difikir lagi,
kunci bahagia RUMAH kita..
pendamlah keimanan & ingatan manis,
kenangilah tangisan syukur,
semoga cinta terus dalam REDHA ILLAHI*

  © Blogger templates 'Neuronic' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP